Experts in

Administraties

Taxative begrijpt dynamiek en zorgt voor rust en overzicht

Wat verwacht je van een administratieadviseur? Heb je beter overzicht nodig? Zoek je praktische begeleiding? De Taxative administratieadviseur richt de financiële administratie in én leidt deze in goede banen. Dat betekent dat alle financiële en administratieve processen goed georganiseerd zijn en de ‘regeldingen’ geregeld.

Taxative richt zich op samenwerking.

Als ondernemer heb je behoefte aan een goedlopende realtime boekhouding,
administratieve begeleiding en financieel advies. Alles draait om inzicht en efficiëntie. Hoe staat je bedrijf er voor, wat zijn de kansen, en hoe speel je daar op een verstandige manier op in? Taxative maakt de financiële situatie in je organisatie overzichtelijk en denkt mee. Ook voor een eenmanszaak of ZZP’er kunnen wij de meer algemene vragen beantwoorden en adviseren op meer specifieke onderwerpen als MKB-winstvrijstelling of zelfstandigenaftrek.

Taxative verzorgt

  • Boekhouding / financiële administratie
  • Salarisadministratie
  • Payroll
  • Jaarrekening
  • (periodieke) Management rapportages
  • Aangiften VPB en BTW

Taxative: oplossingsgericht en pragmatisch

Financiele administratie en boekhouding

Taxative zet de financiële administratie efficiënt voor je op zodat je inzicht hebt in je organisatie. Je administratie kan door ons worden ingericht met behulp van Exact online, Twinfield of een ander online boekhoudprogramma. Zo heb je een perfecte online administratie en een optimale interne beheersing. Aan alle actuele wettelijke administratieve verplichtingen wordt op tijd voldaan. Onze tussentijdse rapportages geven je overzicht en controle op je bedrijfsvoering en maken het mogelijk je onderneming strak aan te sturen. De door ons samengestelde jaarrekening biedt een jaaroverzicht van de financiële situatie van je onderneming. Zo ben je steeds volledig geïnformeerd over de actuele stand van zaken in je onderneming. En uiteraard combineren wij dit met een voor jou passend advies voor het bedrijf. De aangifte VPB wordt op tijd  ingediend en de deponering van het jaarverslag bij de kamer van koophandel wordt op tijd gedaan.

Management informatie

Managementinformatie is nodig bij het nemen van beslissingen, het formuleren van beleid en het bewaken van de bedrijfsvoering.  managementinformatie geeft informatie over het reilen en zeilen in jouw organisatie. Met de juiste cijfers in handen heb je die managementinformatie en kun je gefundeerd beslissingen nemen.

Salaris­administratie

De loonadministratie wordt door ons zorgvuldig en snel verzorgd. Je hebt geen zorgen over wijzigingen in cao’s en bedrijfstakregelingen. En de aangiften loonheffingen dienen wij voor je in.

Kwaliteit en service zijn uiteraard vanzelfsprekend. We zijn scherp. En we zijn op de hoogte van het actuele belastingrecht, ook dat is vanzelfsprekend. We hebben een praktische solide aanpak en we nemen lastige kwesties uit handen. We zijn pro-actief. Tenslotte, de lijnen zijn kort, dienstverlening zit in ons bloed en we hebben plezier in ons werk.

ICT

Doordat ICT tools ingezet worden voor de administraties en belastingaangiften werken wij ook voor bedrijven en particulieren ver buiten onze gemeentegrenzen. Dat maakt ons weliswaar dienstverlener op afstand, maar regelmatig overleg en meedenken over de toekomst van je financiële situatie, de belastingen of je onderneming staat dat niet in de weg. Een ouderwets bezoek aan jou en je bedrijf, indien gewenst, is voor ons normaal. Wij hebben een pro-actieve aanpak. En we bieden je financiële dienstverlening op maat.