Het verhaal van

Taxative

Wij zijn deskundig op het gebied van het fiscaal recht, administraties en administratieve regelgeving. Op het speelveld van de tussentijdse rapportage, jaarrekening, boekhouding, aangifte en belastingadvies werken wij nauw en doeltreffend samen.

Maak kennis met het team van Taxative

Rob van Ekeren

Rob van Ekeren

Lid van de NOB. Begonnen als fiscalist bij de internationale praktijk van EY te Amsterdam.
In Engeland financieel en fiscaal adviseur bij een nautische uitgeverij. Vijf jaar later keerde
hij terug naar Nederland en pakte zijn werkzaamheden als belastingadviseur weer op. Rob is specialist in overdrachtsbelasting en BTW op onroerend goed. Hij is eindredacteur bij Vakblad Vastgoed Fiscaal en Civiel redacteur bij de Module Vastgoed en Wonen van Kluwer. De afgelopen 15 jaar werkzaam onder de naam vanEkeren Belastingadviseurs, vanaf 2019 onder de naam Taxative.

Dick Kranendonk

Dick Kranendonk

Gecertificeerd aangesloten bij NOAB. Sinds 1988 werkzaam in de financieel administratieve sector, bij Deloitte, PWC, trustkantoren en diverse ondernemingen in de sectoren logistiek, groothandel en vastgoed. Sinds 2003 begeleidt en adviseert Dick ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. Hij kent de administratieve organisatie en financiële processen zowel vanuit de bedrijfsvoering als vanuit de adviespraktijk. De afgelopen 10 jaar werkzaam onder de naam RIVIR, vanaf 2019 onder de naam Taxative.

Annette Osseman

Annette Osseman

Managed al meer dan 15 jaar de aangiftepraktijk en stelt aangiften inkomstenbelasting samen.