Deskundig in

Belastingadvies

Fiscaal advies

Taxative verstrekt hoogwaardig belastingadvies aan het midden- en kleinbedrijf (mkb), woningbouwcorporaties, makelaars, vastgoedbeleggers en projectontwikkelaars, DGA’s, stichtingen en holdings en natuurlijk particulieren.

Experts

Wij zijn expert op het gebied van overdrachtsbelasting en BTW op onroerend goed. Ook adviseren wij over de fiscale mogelijkheden en belastingbesparing in de vennootschapsbelasting.

De DGA helpen wij op fiscaal vlak inzake gebruikelijk loon en het DGA salaris. Wij brengen advies uit op het gebied van bedrijfsopvolging, leningen en aandelen.

Vermogende particulieren adviseren wij op het gebied van schenkingen, nalatenschappen, vermogensstructurering en vermogensoverdracht.

Vermogensoverdracht

Heb je advies nodig om vermogen over te laten gaan naar familie of een goed doel? Wij kunnen je adviseren en begeleiden om de juiste fiscale en juridische maatregelen te treffen.

Fiscaal advies

Taxative verstrekt hoogwaardig belastingadvies aan het midden- en kleinbedrijf (mkb), woningbouwcorporaties, makelaars, vastgoedbeleggers en projectontwikkelaars, DGA’s, stichtingen en holdings en natuurlijk particulieren.

Taxative adviseert over

  • Strategische fiscale planning en structurering
  • Internationale planning van particuliere investeringen
  • Bedrijfsovernames
  • Vermogensoverdracht naar kinderen
  • Vermogensstructurering
  • Estateplanning

Kwaliteit en service zijn uiteraard vanzelfsprekend. We zijn scherp. En we zijn op de hoogte van het actuele belastingrecht, ook dat is vanzelfsprekend. We hebben een praktische solide aanpak en we nemen lastige kwesties uit handen. We zijn pro-actief. Tenslotte, de lijnen zijn kort, dienstverlening zit in ons bloed en we hebben plezier in ons werk.

Belastingaangifte

Wij verzorgen natuurlijk alle soorten aangiften: inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, erfbelasting, schenkbelasting, dividendbelasting en omzetbelasting en we vullen het aangiftebiljet in. Onze belastingadviseurs adviseren je over de mogelijkheden die fiscale regels en wetten bieden en adviseren je over de mogelijkheden tot belastingbesparing. Tenslotte controleren wij de door de belastingdienst opgelegde belastingaanslag voor je, zodat je zeker weet dat je niets te veel betaalt. Ook verzorgen we een voorlopige teruggave voor je bijvoorbeeld na de aankoop van een eigen woning.

 

Expats en migratieaangiften

Voor Expats, bij emigratie of immigratie, bij 30%-aanvragen en compliance adviseren wij, stellen de aangifte inkomstenbelasting M-Biljet (M-formulier) op en wikkelen wij de te organiseren zaken voor je af.